Ewa Wigenheim


Föreläsning med Ewa Wigenheim

Ewa Wigenheim har arbetat med världens rikaste till de som inte äger någonting.  Det var hon som lyckades övertala ABBA om att få starta ett museum till deras ära. Hon vet hur man får en idé och tar den ända in i mål. Bland buddhistiska munkar i Laos lärde hon sig vända problem till möjligheter och nyckeln till hur man behålla sin psykiska hälsan i en tillvaro som ständig förändras. Detta lär hon ut i sina föreläsningar. Ingen går oberörd från en föreläsning med Ewa

YES YOU CAN

Att komma på idéer är en sak, att genomföra dem och gå i mål är en annan. Ewa är en sann entreprenör vars främsta egenskap är att hon genomför det hon förutsatt sig. I denna föreläsning lär hon ut målfokusering och hur man parerar hinder för att komma i mål med lätthet under mottot – Yes You Can.

Ewa har en guldskiva, hon har skrivit tre böcker, skapat konceptet för ABBA museet och mycket mer. Hon vet hur man går från tanke till handling och rakt in i mål. Genom att dela sin hisnande livshistoria får deltagarna kunskap i vad som ofta hindrar oss från att starta eller göra klart projekt. Vi får lära oss vad inre drivkrafter är och hur man aktiverar dem. Samt hur man får idéer att flyga och nå mål i livet, och arbetslivet, på ett enklare och snabbare sätt. Hon lär oss också med lätthet hur ni som företag eller du som individ kan sätta och nå mål.

Innehåller: Inspiration, entreprenörskap, humor, målfokusering, stresshantering och framtidstro.

 

Ewa Wigenheim: Mobilen har förvandlat all tid till möjlig arbetstid

http://asikt.dn.se/asikt/debatt/mobilen-har-forvandlat-all-tid-till-mojlig-arbetstid/